CAN-AM UTV

– Kør alle steder

Design

Kvalitet

Power

CAN-AM UTV/SSV

De sjoveste oplevelser til lands

Enhver Can-Am Side-by-Side Vehicle, eller UTV, er bygget med den samme DNA: Markedsledende performance, præcisionsstyring og designet til at give dig den ultimative køretur, hver gang!

Skal du bruge den i dit erhverv, skal du kigge efter Traxter og vil du køre konkurrence skal du vælge Maverick. Uanset hvad dit formål er, så er du dækket ind med en Can-Am. Endda med plads til 4-6 personer i MAX serien.

Hos Jet-Trade finder du et bredt udvalg af Cam-Am UTV’er (SSV’er) – både brugte og nye modeller, til fornuftige priser. Vi finder den UTV, der passer til dit behov! Høj kvalitet til den rigtige pris.

FIND DIN CAN-AM UTV

TRAXTER

Til hård arbejde og sjov fritid. Her finder du et køretøj, der både kan være en arbejdshest i hverdagen og giver dig sjove oplevelser, når du har fri.

MAVERICK

Rå power og fart. Den ultimative kombination af mange hestekræfter, godt greb og høj stabilitet. Til dig der elsker spænding og udfordringer, når du er på tur.

CAN-AM MODELLER

ATV

Leder du efter de bedste ATV’er?
Can-Am er absolut en af markedets bedste med markedsledende performance, præcisionsstyring og designet til at give dig den ultimative køretur, hver gang! 

ROADSTER

Elsker du at cruise på landevejen?
Can-Am Roadster giver dig fantastiske køreoplevelser på vejen.
Slip drømmen løs, føl friheden og tage på tur ud i verden.

CAN-AM UDSTYRSKATALOGER

Hos Jet-Trade finder du således et bredt udvalg af tilbehør til din Can-Am – høj kvalitet til den rigtige pris. Se det store udvalg i katalogerne her.

KONTAKT OS

Vi står altid klar med rådgivning omkring valg af maskiner kontakt os på
telefon 70 200 600 eller via nedenstående formular og hør mere om vores udvalg

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FÅ NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder og tilbud direkte i din mailboks