Ultimativ Off-Road oplevelse

– Power til alle terræner

Design

Kvalitet

Power

CAN-AM POWER

Uanset terrænet og betingelserne; for sjov, til arbejde, alene eller sammen
– der er en Can-Am til alle!


Can-Am er bygget med høj ydeevne og let håndtering for at gøre alle spor tilgængelige – om det er på landevej eller i svært terræn.
Her finder du Can-Am’s store program til Off-Road og On-Road; de fedeste ATV’er, sjoveste UTV’er og hurtigste Roadster.

FIND DIN CAN-AM HER

ATV

ATV’er i den absolut højeste kvalitet du finder på markedet. Fyldt med masser af kræfter, stabilitet og de nyeste sikkerhedssystemer. Dette er for dig, som gerne vil have det bedste af det bedste og har brug for en maskine man kan stole på, som samtidig er let at håndtere.

UTV (side-by-side)

UTV eller SSV som det også kaldes, er kendetegnet ved at man sidder side om side, og i nogle modeller er der flere rækker sæder. Can-Am UTV serie spænder vidt fra de meget sporty til rene arbejdsheste. Men fællesnævneren er powerfulde maskiner, der kan klare alt terræn, så let som en leg.

ROADSTER

Er du til livet på landevejen og bare elsker følelsen af frihed, så er det Can-Am Roadster du er på udkig efter. Her finder du modeller til hverdagen og til crusing ud i verden, det er blot et spørgsmål om, hvad du er mest til. Det her er maskiner fyldt med komfort og køreglæde. Eventyret venter derude.

En del af Bombardier Recreational Products

Can-Am er en del af BRP – Bombardier Recreational Products -, som har produceret snescootere siden 1959, Sea-Doo vandscootere siden 1968 og Can-Am ATV’er m.m. siden 1990’erne. BRP er en af verdens førende producenter og leverandører af motoriserede rekreative køretøjer, samt powersports-motorer. Deres maskiner bliver solgt i mere end 100 lande verden over.

Bredt udvalg og masser af tilbehør

Hos Jet-Trade finder du således et bredt udvalg af Can-Am ATV’er, UTV’er og Roadster til landevejen – og ja vi er ikke billige og det er en god ting. Vi er sikre på, vi kan finde den Can-Am, der passer til dine behov! Høj kvalitet til den rigtige pris. 

Vi står altid klar med rådgivning omkring valg af maskiner kontakt os på telefon 70 200 600 eller via nedenstående formular og hør mere om vores udvalg

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

CAN-AM UDSTYRSKATALOGER

Hos Jet-Trade finder du således et bredt udvalg af tilbehør til din Can-Am – høj kvalitet til den rigtige pris. Se det store udvalg i katalogerne her.

KONTAKT OS

Vi står altid klar med rådgivning omkring valg af maskiner kontakt os på
telefon 70 200 600 eller via nedenstående formular og hør mere om vores udvalg

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FÅ NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder og tilbud direkte i din mailboks