CAN-AM ROADSTER

– Life on the road

Design

Kvalitet

Power

CAN-AM ROADSTER

Lavet til vilde eventyr på landevej!

Dit eventyr begynder her. Can-Am Roadster serien er udstyret med komfort-optimerede funktioner og teknologier, du kender fra din bil, som fx semi-automatgear og fartpilot. En Can-Am Roadster er lige så interessant og spændende at se på, som den er at køre.

Så tag en ven, et kort og noget tøj med. Ryd kalenderen de næste par dage. Can-Am Roadster giver dig den ultimative komfort og bekvemmelighed til ekstra lange ture.  

FIN DIN CAN-AM ROADSTER

2023 modeller

SPYDER RT LIMITED

Ultimativ komfort og luksus i ét!
Det optimale køretøj til langtur med masser af udstyr. Opvarmede fører- og passagersæder og håndtag, 177 L opbevaringkapacitet med LinQ-kompatibel topkasse, Premium 6-speaker højtalersystem og Signature LED-lys for at nævne noget. Fåes i Blå og Sølv.

Pris Kr. 399.900,-

RYKER STD 900

Optimal til din daglige transport.
Med en Can-Am Ryker har du en maskine til din hverdag og til dagsture i din fritid.
Med Automatisk twist-and-go transmission, køretøjs stabilitetssystem og en 900 cc motor i et lækkert design, har du alt hvad du har brug for.

CAN-AM MODELLER

ATV

Leder du efter de bedste ATV’er?
Can-Am er absolut en af markedets bedste med markedsledende performance, præcisionsstyring og designet til at give dig den ultimative køretur, hver gang!  

UTV

Hvis du kan lide at have det sjovt med venner og familien, elsker udfordringer, går på jagt eller har brug for et kvalitets værktøj til dit arbejde, så finder du det her.

CAN-AM UDSTYRSKATALOGER

Hos Jet-Trade finder du således et bredt udvalg af tilbehør til din Can-Am – høj kvalitet til den rigtige pris. Se det store udvalg i katalogerne her.

KONTAKT OS

Vi står altid klar med rådgivning omkring valg af maskiner kontakt os på
telefon 70 200 600 eller via nedenstående formular og hør mere om vores udvalg

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FÅ NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder og tilbud direkte i din mailboks