OM OS – JET-TRADE

– Til vands og til lands

Design

Kvalitet

Power

Om os – Jet-Trade

Jet-Trade er importør for BRP’s høj kvalitets produkter Sea-Doo vandscooter og Can-Am . Jet-Trade er et veletableret firma, som har eksisteret i mere end 35 år. 

Vi er de eneste i Danmark, der har så lang erfaring indenfor vandscooter / jetski industrien i Danmark. 

Vi har altid gode råd og vejledning. Hos os er det vigtigt, at du føler dig sikker i dit valg af køb af vandscooter eller ATV, UTV og Roadster. Det er derfor vigtigt for os at yde: 

  • Professionel rådgivning med udgangspunkt i kundernes behov.
  • Vores team klargør din nye Sea-Doo eller Can-Am efter dine forventninger.
  • After sales service, her ligger vi stor vægt på at yde service for vores kunder også efter vandscooteren eller Can-Am maskinen er leveret.
  • Høj faglighed og stor erfaring. 


Se de autoriserede forhandlere her

Jet-Trade’s historie

Jet-Trade startede i 1986, hvor Steen Veje Pedersen efter et besøg ved sin søster i udlandet, fik ideen om udlejnning af jet-ski. Kort efter begyndte han at sælge dem.

Efter år som Kawasaki og Yamaha forhandler, mødte han den daværende importør for Sea-Doo Europa, Jets Marivent og dannede herefter samarbejde. I 2006 blev Jets Marivent opkøbt af BRP og Jet-Trade blev hermed distributør for Danmark.

Generationsskifte

I 2013 blev der foretaget generationsskifte i Jet-Trade. Steen’s børn Morten og Diana overtog Jet-Trade.

Morten Veje Pedersen har været mekaniker i firmaet, siden han var 17 år og sejlet siden har var 5 år gammel, hvilket gør han i dag har stor ekspertise i faget også som sælger.

Diana Veje Williams har arbejdet fuldtid i Jet-Trade siden 2004, efter færdiggørelse af uddannelse som markedsføringsøkonom. Diana har i mange år arbejdet med lovliggørelse af sejlads med vandscooter, en sag som har taget mere end 25 år. Daglige opgaver er administration, logistik, salg og markedsføring.  

Vores vision er at give den ultimative powersport oplevelse. At gøre vores kunder glade med det ultimative legetøj/arbejdsredskab. Dette gøres ved at levere vandscootere, sportsbåde, ATV, UTV og Roadster i høj kvalitet og yde en service, der efterlader kunden 100% tilfreds.

Vi giver oplevelser for livet…

Jet-Trade er importør for Sea-Doo vandscooter og Can-Am ATV og har mere end 35 års erfaring. Vi har stor ekspertise indenfor både Vandscootere og ATV’er, og har eget serviceværksted.

Vi har også forhandlere og serviceværksteder fordelt i hele landet samt Grønland og Færøerne.

Diana og Morten møder opfinderen af Jetskien.

KONTAKT OS

Vi står altid klar med rådgivning omkring valg af maskiner kontakt os på
telefon 70 200 600 eller via nedenstående formular og hør mere om vores udvalg

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FÅ NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder og tilbud direkte i din mailboks