Om os

Jet-Trade er importør for Sea-Doo vandscooter, Can-Am ATV og Scarab jetbåde. Jet-Trade er et veletableret firma, som har eksisteret i 30 år. Kun Jet-Trade har så lang erfaring i vandscooter / jetski industrien i Danmark. Vi har altid gode råd og vejledning. 

Hos os er det vigtigt at du føler dig sikker i dit valg af køb af båd/ATV. Det er derfor vigtigt for os at yde:
 
  • Professionel rådgivning med udgangspunkt i kundernes behov.
  • Vores team klargør din nye båd/ATV efter dine forventninger.
  • After sales service, vi ligger stor vægt på at yde service for vores kunder også efter vandscooteren/ ATV'en er leveret.
  • Høj faglighed og stor erfaring. 


Se de autoriserede forhandlere her: http://jettrade.dk/autoriseret-forhandlere/

 

Jet-Trade's historie


Jet-Trade startede i 1986, hvor Steen Veje Pedersen efter et besøg ved sin søster i udlandet, fik ideen om udlejnning af jet-ski. Kort efter begyndte han at sælge dem. Efter år som Kawasaki og Yamaha forhandler, mødte han den daværende importør for Sea-Doo Europa, Jets Marivent og dannede herefter samarbejde. I 2006 blev Jets Marivent opkøbt af BRP og Jet-Trade blev hermed distributør for Danmark.
I 2013 blev der foretaget generationsskifte i Jet-Trade. Steen's børn Morten og Diana overtog Jet-Trade.

Morten Veje Pedersen har været mekaniker i firmaet, siden han var 17 år og sejlet siden har var 5 år gammel, hvilket gør han i dag har stor ekspertise i faget også som sælger.
Diana Veje Williams har arbejdet fuldtid i Jet-Trade siden 2004, efter færdiggørelse af uddannelse som markedsføringsøkonom. Diana har i mange år arbejdet med lovliggørelse af sejlads med vandscooter, en sag som har taget over 25 år. Daglige opgaver er administration, logistik, salg og markedsføring.  

Vores vision er at give den ultimative powersport oplevelse. At gøre vores kunder glade med det ultimative legetøj/arbejdsredskab. Dette gøres ved at levere vandscootere, sportsbåde og ATV i høj kvalitet og yde en service, der efterlader kunden 100% tilfreds.

Vi giver oplevelser for livet...
 
  
  World Finals 2016. Morten og Diana sammen med opfinderen af Jetski'en