CAN-AM ATV

– Ultimative Off-Road

Design

Kvalitet

Power

CAN-AM ATV

Den ultimative Off-Road oplevelse

Find din nye ATV her hos Jet-Trade! Tag den perfekte kombination af industri-ledende performance, og rider-focused design tilføj innovation, så har du en Can-Am ATV.
Can-Am 2022 line-up giver dig valget imellem god og det bedste på markedet. Can-Am opfylder de nye krav fra EU uden at gå på kompromis mere køreegenskaberne. Can-Am ejerne får hvad de forventer fra en leder i off-road industrien.
Køb din Can-Am på bilplader eller traktor – privat og erhverv.

FIND DEN ATV DER PASSER DIG

OUTLANDER

Her får du den ultimative power i en ATV.
Stor trækevne der er bygget til ethvert terræn, job, jagt, off-road brug eller alt derimellem.

OULANDER PRO

Den perfekte ATV til arbejdet. Bygget til komfort og arbejde. Masser af power der kan blive ved og ved.

OULANDER 500/700

Den perfekte ATV med fantastisk komfort. Den perfekte blanding af effektivitet, ydevene og pris

RENEGADE

Her får du den ultimative power i en Renegade en den mest kraftfulde sports ATV der findes, racer-inspireret power og beskyttelse klar til at gennemføre seriøst udfordrende terræn. Den sætter ingen grænser.

OUTLANDER 6X6

Få uanede kræfter og kom frem over alt. Uanset om du skal trække det tungeste læs eller bestige et bjerg, så giver 6X6 dig trækkraft til det. Arbejder som ingen anden ATV!

CAN-AM MODELLER

UTV

Til sjov og arbejde.
Hvis du kan lide at have det sjovt med venner og familien, elsker udfordringer eller har brug for et kvalitets værktøj til dit arbejde, så finder du det her.

ROADSTER

Elsker du at cruise på landevejen?
Can-Am Roadster giver dig fantastiske køreoplevelser på vejen. 
Slip drømmen løs, føl friheden og tage på tur ud i verden. 

CAN-AM UDSTYRSKATALOGER

Hos Jet-Trade finder du således et bredt udvalg af tilbehør til din Can-Am – høj kvalitet til den rigtige pris. Se det store udvalg i katalogerne her.

KONTAKT OS

Vi står altid klar med rådgivning omkring valg af maskiner kontakt os på
telefon 70 200 600 eller via nedenstående formular og hør mere om vores udvalg

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Find dit perfekte eventyrkøretøj med CAN-AM ATV fra Jet-Trade

Ønsker du at udforske ukendte terræner og opleve spændingen ved off-road eventyr? Så er en CAN-AM ATV fra Jet-Trade det ideelle valg for dig. Vi er førende importører af CAN-AM ATV’er i Danmark og tilbyder et bredt udvalg af kraftfulde og pålidelige køretøjer, der vil tage dine udendørsoplevelser til nye højder.

Professionel rådgivning om premium ATV’er i højsædet

Uanset om du er en erfaren entusiast eller nybegynder, vil vores professionelle rådgivning sikre, at du finder den perfekte CAN-AM ATV, der matcher dine behov og ønsker. Vores team er dedikeret til at forstå dine kørselspræferencer og hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Fra robuste terrængående modeller til alsidige køretøjer, der klarer sig godt både på og uden for vejen, har vi en CAN-AM ATV, der passer til dig.

Vi tilbyder også skræddersyet klargøring af din nye CAN-AM ATV efter dine forventninger. Vores dygtige teknikere sørger for, at dit køretøj er i topform og klar til at erobre ethvert terræn. Vi forstår vigtigheden af pålidelighed og sikkerhed, og vores grundige klargøring sikrer, at din CAN-AM ATV leverer enestående ydeevne, uanset hvor eventyret fører dig hen.

CAN-AM ATV

Når du vælger en CAN-AM ATV fra Jet-Trade, kan du også nyde godt af vores førsteklasses efter-salgsservice. Vores engagement i din tilfredshed stopper ikke, når du har købt din ATV. Vores dedikerede team står klar til at yde support, vedligeholdelse og reparationer, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse. Vi ønsker at sikre, at du altid er klar til at tage på eventyr og udforske nye horisonter.

Hvis du er til hav og vand, så tag et kig på vores vandscootere.

FÅ NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder og tilbud direkte i din mailboks