CAN-AM ATV

– Ultimative Off-Road

Design

Kvalitet

Power

CAN-AM ATV

Den ultimative Off-Road oplevelse

Find din nye ATV her hos Jet-Trade! Tag den perfekte kombination af industri-ledende performance, og rider-focused design tilføj innovation, så har du en Can-Am ATV.
Can-Am 2022 line-up giver dig valget imellem god og det bedste på markedet. Can-Am opfylder de nye krav fra EU uden at gå på kompromis mere køreegenskaberne. Can-Am ejerne får hvad de forventer fra en leder i off-road industrien.
Køb din Can-Am på bilplader eller traktor – privat og erhverv.

FIND DEN ATV DER PASSER DIG

OUTLANDER 650/1000

Her får du den ultimative power i en ATV.
Stor trækevne der er bygget til ethvert terræn, job, jagt, off-road brug eller alt derimellem.

OULANDER 450/570

Den perfekte ATV med fantastisk komfort. Den perfekte blanding af effektivitet, ydevene og pris

RENEGADE

Her får du den ultimative power i en Renegade en den mest kraftfulde sports ATV der findes, racer-inspireret power og beskyttelse klar til at gennemføre seriøst udfordrende terræn. Den sætter ingen grænser.

OUTLANDER 6X6

Få uanede kræfter og kom frem over alt. Uanset om du skal trække det tungeste læs eller bestige et bjerg, så giver 6X6 dig trækkraft til det. Arbejder som ingen anden ATV!

CAN-AM MODELLER

UTV

Til sjov og arbejde.
Hvis du kan lide at have det sjovt med venner og familien, elsker udfordringer eller har brug for et kvalitets værktøj til dit arbejde, så finder du det her.

ROADSTER

Elsker du at cruise på landevejen?
Can-Am Roadster giver dig fantastiske køreoplevelser på vejen. 
Slip drømmen løs, føl friheden og tage på tur ud i verden. 

CAN-AM UDSTYRSKATALOGER

Hos Jet-Trade finder du således et bredt udvalg af tilbehør til din Can-Am – høj kvalitet til den rigtige pris. Se det store udvalg i katalogerne her.

KONTAKT OS

Vi står altid klar med rådgivning omkring valg af maskiner kontakt os på
telefon 70 200 600 eller via nedenstående formular og hør mere om vores udvalg

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Can-Am – all terrain vehicles lineup

Der findes en Can-Am ATV til ethvert tænkeligt formål. Suveræne og kraftfulde motorer, præcis styring samt ikke mindst komfort uanset underlag. Du kan køre din ATV på alt fra de letteste skovstier til ruter som udfordrer selv de mest øvede, men aldrig uden at du ender med at stå som vinderen med et stort smil på læberne. Som enten en 1-personers eller 2-personers (MAX) giver Can-Am ATV køberen enestående værdi og dokumenterede evner.

Alle Can-Am ATV kommer i 2 udgaver: En EC-godkendt model og en international model (INT). EC-udgaven er klar til indregistrering på vej, som en bil eller som traktor. INT-modellen kan ikke indregistreres til vej i Europa.

Bredt udvalg af Can-Am ATV

Hos Jet-Trade finder du således et bredt udvalg af Can-Am ATV’er – både brugte og nye modeller til fornuftige priser. Vi er sikre på, vi kan finde den ATV crosser, der passer til dine behov! Høj kvalitet til den rigtige pris. 

FÅ NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder og tilbud direkte i din mailboks