Forhandler portræt: 25 år med maskiner til skov og have

På spidsen af Jyllands næse, bedre kendt som Grenaa, ligger virksomheden Grenaa Skov og Have, der gennem de sidste 25 år har solgt maskiner til både private og erhverv

Når man går gennem butikken på Trekanten 52A, der udgør virksomhedens fysiske rammer, finder man blandt andre kendte mærker som Husqvarna, Kellfri, Segway og så selvfølgelig Can-Am. 

Butikken er nemlig fyldt med maskiner og en masse lækkert udstyr til Can-Am.

Når vi taler Can-Am, er Grenaa Skov og Have så at sige gået “all-in”. De har blandt andet oprettet en hel afdeling med udstilling af Can-Am modeller og udstyr til både ATV’er og UTV’er. Lidt som en Shop-in-shop.

Og passionen og begejstringen for udbuddet af lækre maskiner blandt medarbejderne er heller ikke til at tage fejl af. 

“Vi ville gerne udvide vores sortiment med et nyt, høj-kvalitetsmærke, der passede ind med de andre mærker, vi har i butikken. Det skulle være maskiner med motorer i rigtig god kvalitet, og her passer Can-Am med deres Rotax-motorer perfekt ind. Samtidig har Can-Am et bredt program og nogle gode priser, som passer til vores butik og kunder. Så vi ser en stor fremtid i Can-Am,” Siger Frank Hansen

Kvalitet, faglighed og service

Siden virksomheden blev født i 1999 har tre nøgleord gennemsyret dens arbejde og grundlagt den succes, som butikken står for i dag. Kvalitet, faglighed og service. Det er med andre ord nogle af de gamle dyder, som stadigvæk gør sig gældende, til trods for at vi lever i en digital tidsalder, hvor alt kan købes online. Men det at have kvalitetsvarer på hylderne, den faglige viden til at kunne rådgiver bedst muligt og yde en god service går aldrig af mode. Og det er netop det, der har gjort, at butikken stadigvæk eksisterer efter 25 år og stadigvæk står stærkt.

“Vi har fra starten haft fokus på at være en butik i lokalområdet og har ikke haft ambitioner om at være landsdækkende eller have en webshop. Vi vil forhandle kvalitets-produkter og yde en høj service med hurtig levering. Det tror jeg har givet os mange loyale kunder, som har dannet grundlag for, at vi i år kan fejre 25-års jubilæum, ” udtaler Frank

Virksomheden har også eget serviceværksted med dygtige mekanikere, der med forstand på maskinerne kan hjælpe med både reparationer og vejledning. Her er fokus også på god service og hurtig levering, så maskinerne kan komme ud og arbejde igen.

Udstyr og tilbehør

Med 25 års erfaring er der masser af rådgivning at hente hos Grenaa Skov og Have. Det gælder også, hvis man har nogle ønsker til udstyr og tilbehør til de forskellige maskiner. Om det er en maskine, der skal bruges privat eller til erhverv,  kan man finde hjælp til i søgen efter lige netop det udstyr, der passer til ens behov. Om det er til græsslåning, såning, sprøjtning eller til at rydde sne.

Det gælder også Can-Am, hvor der er masser af muligheder, uanset om det er til privat brug med ture ud i det åbne eller til erhverv, hvor der er behov for at få tilkoblet noget udstyr. 

Så bor du i nærheden af Grenaa og har brug for professionel rådgivning omkring Can-Am, så vil en tur til Grenaa Skov og Have helt sikkert være turen værd.

Læs mere om Grenaa Skov og Have her eller find den Can-Am du går og ønsker dig her på hjemmesiden.

FÅ NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder og tilbud direkte i din mailboks