SJOV, FRITID OG ERHVERV

– Til vands og til lands

Design

Kvalitet

Power

CE-Certificeret Vandscooter

Husk CE-certifikat

Husk din båd/vandscooter skal have et CE-certifikat (overensstemmelseserklæring) med vandmærke og stel nr. for at må anvendes i de danske farvande. Uden en CE-godkendelse kan vandscooteren ikke forsikres. (det kan den, men forsikringsselskabet dækker ikke, når den ikke er godkendt)

Dette certifikat findes KUN på både købt gennem autoriseret forhandlere i Europa. Vær opmærksom, der er mange falske CE-certifikater i omløb. 

På vandscootere gælder krav om CE-godkendelse fra 2006. Har man en vandscooter fra før 2006 skal det dog kunne dokumenteres, at vandscooteren er bygget eller indført i EU (inkl. EFTA) før 2006. Det er op til ejeren at fremskaffe denne dokumentation. Ring til os for mere information.

Spørgsmål og svar

Hvilken dokumentation skal jeg bede om, når jeg køber brugt båd?
Overensstemmelseserklæring samt dansk manual. Derudover skal det tjekkes, hvorvidt stelnummer og byggeplade er den samme som den, der optræder på overensstemmelseserklæringen. Vi oplever flere falske stel nr. i omløb. Send et billede af stelnummerpladen, så kan vi fortælle om det er originalt.

Hvad er en overensstemmelseserklæring?
Overensstemmelseserklæringen er fabrikantens eller importørens dokumentation til myndighederne for, at produktet lovligt kan markedsføres i Europa. (også kaldet CE-godkendelse)

Kilde: Søfartsstyrelsen hjemmeside


Nyttige links

Jet-Trade er importør for Sea-Doo vandscooter og Can-Am ATV og har mere end 35 års erfaring. Vi har stor ekspertise indenfor både Vandscootere og ATV’er, og har eget serviceværksted.

Vi har også forhandlere og serviceværksteder fordelt i hele landet samt Færøerne.

Vi står altid klar med rådgivning omkring valg af maskiner kontakt os på telefon 70 200 600 eller via nedenstående formular og hør mere om vores udvalg

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FÅ NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder og tilbud direkte i din mailboks

KONTAKT OS

Vi står altid klar med rådgivning omkring valg af maskiner kontakt os på
telefon 70 200 600 eller via nedenstående formular og hør mere om vores udvalg

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.