Can-Am ATV

HUSK forudbestilling af din Can-Am til 2022

Bestil inden 13. aug., hvis du vil sikre dig en Can-Am ATV til 2022. Vi løb tør i år.
Onsdag d. 11 August 2021 bliver Can-Am Lineup 2022 præsenteret, og allerede d. 13 August skal vi indsende vores bestillinger. 

Igen år, ligesom sidste år, er interessen for Can-Am steget markant og det har betydet en enorm efterspørgsel, hvor fabrikkerne har svært ved at følge med. Derfor skal man være hurtigt ude, hvis man vil sikre sig præcis den Can-Am man går og drømmer om!

Så er du på udkig efter en ny Can-Am eller klar på at anskaffe dig din første, så skal du sidde klar d. 11. August og sende din forudbestilling til os inden d. 13 August.

Vi offentliggør linket til offentliggørelsen (US side) her på siden samt på både Facebook og i vores nyhedsbrev. 

Er du i tvivl om, hvilken Can-Am der passer til dit behov, så kontakt os for rådgivning - vi sidder klar.


TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Den ultimative Off-Road oplevelse

Find din nye ATV her hos Jet-Trade! Tag den perfekte kombination af industri-ledende performance, og rider-focused design tilføj en helt ny UTV line-up og innovativ ABS for T kategori ATV'erne, 2021 Can-Am line-up giver dig valget imellem god og det bedste på markedet. Can-Am opfylder de nye krav fra EU uden at gå på kompromis mere kører-egenskaberne. Can-Am ejerne får hvad de forventer fra en leder i off-road industrien. Køb din Can-Am på bilplader eller traktor - privat og erhverv.
 

 

2021 Lineup:

 

OUTLANDER RENEGADE
Modeller: 450/570  |  650/1000 Modeller: 650/1000
- Se alle modellerne her

I tvivl om hvilken ATV, der passer til dine behov? 

Kontakt os på telefon 70 200 600 eller via mail på info@jettrade.dk og hør mere om de forskellige Can-Am modeller og hvad de kan bruges til.

Can-Am Atv familien

Can-Am AVT 2018

Can-Am - all terrain vehicles lineup

Der findes en Can-Am ATV til ethvert tænkeligt formål. Suveræne og kraftfulde motorer, præcis styring samt ikke mindst komfort uanset underlag. Du kan køre din ATV på alt fra de letteste skovstier til ruter som udfordrer selv de mest øvede, men aldrig uden at du ender med at stå som vinderen med et stort smil på læberne. Som enten en 1-personers eller 2-personers (MAX) giver Can-Am ATV køberen enestående værdi og dokumenterede evner.

Alle Can-Am ATV kommer i 2 udgaver: En EC-godkendt model og en international model (INT). EC-udgaven er klar til indregistrering på vej, som en bil eller som traktor. INT-modellen kan ikke indregistreres til vej i Europa.

Bredt udvalg af Can-Am ATV

Hos Jet-Trade finder du således et bredt udvalg af Can-Am ATV'er - både brugte og nye modeller til fornuftige priser. Vi er sikre på, vi kan finde den ATV crosser, der passer til dine behov! Høj kvalitet til den rigtige pris. 

 

Rotax 570cc - 48HK

Rotax 650cc - 62HK

Rotax 850cc - 78hk

Rotax 1000cc - 82HK

Can-Am ATV - all terrain vehicles 

Enhver Can-Am ATV crosser er en perfekt afstemt kombination af markedsledende præstationer, præcisionsstyring og god komfort. Den rå ydeevne får du med en Can-Am Renegade serien. Er du til luksus skal du kigge på Outlander MAX serien. Uanset om du er til en offroad tur i naturen, konkurrence med andre entusiaster eller som arbejdsredskab, så kan du finde en ATV, der dækker dine behov.

En del af Bombardier Recreational Products

Can-Am er en del af BRP - Bombardier Recreational Products -, som har produceret snescootere siden 1959, Sea-Doo vandscootere siden 1968 og Can-Am ATV’er m.m. siden 1990'erne. BRP er en af verdens førende producenter og leverandører af motoriserede rekreative køretøjer, samt powersports-motorer. Deres maskiner bliver solgt i mere end 100 lande verden over.

Bredt udvalg og masser af tilbehør

Hos Jet-Trade finder du således et bredt udvalg af Can-Am ATV'er - både brugte og nye modeller til fornuftige priser. Vi er sikre på, vi kan finde den ATV, der passer til dine behov! Høj kvalitet til den rigtige pris. 

 

 

 


2021 Can-Am ATV Offroad katalog