Reservedele

SÅDAN GØR DU!


SE HVORDAN DU BESTILLER RESERVEDELE I VIDEOEN NEDENFOR (står også beskrevet under videoen)

 

SKAL DU BRUGE OLIE, TÆNDRØR FILTER OSV. SCROLL LÆNGERE NED PÅ SIDEN HER:

Online reservedelskatalog følg linket: Sea-Doo Can-Am reservedelskatalog

 1. Find den ønskede reservedel i BRP's online reservedelskatalog, følg linket: Sea-Doo Can-Am reservedelskatalog

Du behøver ikke indtaste din email i næste skærmbillede, tryk blot på "view partscatalog"


2. Vælg "produkt" øverst venstre hjørne, herefter vælg årgang og model. Når du har fundet de produktnumre du vil bestille (9 cifret nummer), indtaster (copy/paste) du produktnummeret på vores hjemmeside i søgeboksen øverste højre hjørne ved loopen, så fremkommer prisen. Du kan nu tilføje delen til indkøbskurven og gennemføre betaling.
 

3. Når du har fået en ordrebekræftelse, vi vil hurtigst muligt herefter bestille varen hjem. Du modtager en mail med trackingnummer, når varerne afsendes fra Jet-Trade. Vi tilstræber at alle varer, der bestilles inden kl. 11.00 på hverdage, leveres 2 dage senere.

 

NB! Vær opmærksom på, at visse reservedele, fx bolte, skruer og skiver, ofte er billigere at købe i et byggemarked. Visse reservedele kan ikke købes stykvis, men kommer fx i pakker á 10 stk. Hvis det ikke er muligt at bestille 1 stk af en vare, så skal du bestille i henhold til den mindste bestilling der er anført. Hvis du fx minimum kan bestille 10 stk, men har brug for 12 stk, så bliver du nødt til at bestille 2x10 stk. 
 

TIP: Hvis der står 2 stk. ud for antal på f.eks. på en kantliste på en Sea-Doo RXT, så er det fordi der sidder 2 stk på maskinen, men prisen/bestillingen er pr stk. Så du skal indtaste det antal stk. du skal bruge. 

TIP: De sidste 2 ciffer i stel nr. angiver årgangen på din vandscooter. Er du i tvivl om hvilket model du har, så skriv til os med stel nr. på info@jettrade.dk, så vender vi tilbage med model nr.

Populære varer