Sea-Doo Vandscooter

Sea-Doo vandscooter

Hvis du er til fart over feltet, men samtidig har et godt øje til naturen, kan du med fordel investere i en vandscooter fra Sea-Doo. Sea-Doo forhandler eminente både, der kan opfylde dit behov for aktion og give storslåede maritime oplever – for hele familien. Sommeren er over os, og varmen luner både i luften og i vandet, der straks bliver mere tillokkende at hoppe i. Det er dog muligt at hygge sig ved vandet, uden nødvendigvis at skulle svømme rundt i det, hvis det viser sig at være til den kølige side. Med en vandscooter kan du ride på de blå bølger uden at komme på dybt vand – og du kan endda gøre det sammen med kæresten eller børnene, der kan sidde bagpå.

 

Sea-Doo blev lanceret i 1968, og siden dengang har de lanceret flere eksklusive vandscootere, der har bragt mindeværdige oplevelser til hele familien. Sea-Doo har altså mere end 50 år i branchen, så med en investering fra Sea-Doo er du garanteret et produkt, der lever op til både stabilitet, kvalitet og komfort.

Sea-Doo vandscooter 2020 line-up:

PERFORMANCE TOURING RECREATION
     
REC LITE TOW SPORTS SPORT FISHING

- Se alle modellerne her

En vandscooter efter dit behov

Sejlere har individuelle behov, og dette har Sea-Doo absolut øje for. Af netop den årsag har de designet et udvalg af innovative og funktionelle modeller, der kan imødekomme alle mulige ønsker. Det betyder, at du kan finde en model fra Sea-Doo, der kan indfri dine ønsker, uanset om du påtænker at bruge scooteren til tubing og PWC-sport, eller om du vil bruge vandscooteren til hyggelige stunder sammen med familien eller vennerne.

 

Visionen for Sea-Doo er at skabe produkter, der kan give fart, spænding og sjov på vandet, men også sikkerheden skal være i orden. Således er alle SeaDoos nyere vandscootere i dag fremstillet med et intelligent bremsesystem, iBR®, der forøger sikkerheden på vandet, men samtidig gør det nemmere for sejleren at kunne ligge til f.eks. i en havn. Alle Sea-Doos vandscootere er desuden udstyret med et lukket kølevandssystem, hvilket holder rusten væk fra motoren og dermed forlænger bådens levetid.

 

2020 Watercraft Accessories
2020 Watercraft Accessories 2020 modelkatalog


 

Stærk motor og god komfort - få begge dele

Er du på udkig efter en vandscooter med en kraftig motor, som du kan fræse rundt på i flere timer? Så kan du med fordel kigge nærmere på modellen Performance RXT fra Sea-Doo, der er udstyret med en stærk og kraftfuld marinemotor, der gør vandscooteren absolut overlegen på vandet. Det er dog ikke blot motoren, der er i særklasse, men også scooterens design og komfort, der er sammensat til perfektion. Sea-Doo har med Performance RXT skabt en vandscooter, der har et skarpt ydre uden at dette konflikter med komforten. På den måde får du med denne model en ergonomisk vandscooter, der har plads til intet mindre end tre passagerer.

Sjov for hele familien

Der findes SeaDoo-vandscootere til mange forskellige formål, og scooterne er udstyrede med forskellige motorstørrelser og faciliteter. Nogle vandscootere egner sig bedre til sport og træning end andre, mens andre er velegnede til brug af hele familien. Med modellen GTI SE 155 får du en vandscooter, som hele familien kan underholde sig med. Modellen er udstyret med et stort og behageligt sæde, der har plads til tre personer. Derudover har scooteren en strop, som passagerne kan holde sig fast med, så I kan give den gas på vandet.

 

Sea-Doo vandscooter - Se alle modellerne her