Sea-Doo Vandscooter

Oplevelser og sjov på vandet

Hvis du er til fart over feltet, men samtidig har et godt øje til naturen, kan du med fordel investere i en vandscooter fra Sea-Doo. Sea-Doo producerer eminente både, der kan opfylde dit behov for aktion og give storslåede maritime oplever – for hele familien.

 

Sea-Doo vandscooter 2022 line-up:

PERFORMANCE TOURING RECREATION
Model: GTR  |  RXP-X  |  RXT-X Model: GTX  |  GTX Limited Model: GTI  |  GTI SE
     
REC LITE TOW SPORTS FISHING PRO
Model: SPARK  |  SPARK TRIXX Model: WAKE  |  WAKE PRO Model: SCOUT | SPORT | TROPHY

Du kan finde mere information om modeller HER 

 

SE SEA-DOO KATALOGER HER

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

En vandscooter efter dit behov

Sejlere har individuelle behov, og dette har Sea-Doo absolut øje for. Af netop den årsag har BRP designet et udvalg af innovative og funktionelle jetski, der kan imødekomme alle mulige ønsker. Det betyder, at du kan finde en model fra Sea-Doo, der kan indfri dine ønsker, uanset om du påtænker at bruge vandscooteren til tubing og trække vandski, eller om du vil bruge vandscooteren til hyggelige stunder sammen med familien eller vennerne.

 

Visionen for Sea-Doo er at skabe produkter, der kan give fart, spænding og sjov på vandet, men også sikkerheden skal være i orden. Således er alle SeaDoos nyere vandscootere i dag fremstillet med et intelligent bremsesystem, iBR®, der øger sikkerheden på vandet, men samtidig gør det nemmere for sejleren at kunne ligge til f.eks. i en havn. Alle Sea-Doos vandscootere er desuden udstyret med et lukket kølevandssystem, hvilket holder rusten væk fra motoren og dermed forlænger bådens levetid

Stærk motor og god komfort - få begge dele

Er du på udkig efter en vandscooter med en kraftig motor, som du kan fræse rundt på i flere timer? Så kan du med fordel kigge nærmere på modellen Performance RXT fra Sea-Doo, der er udstyret med en stærk og kraftfuld Rotax motor, der gør vandscooteren absolut overlegen på vandet. Det er dog ikke blot motoren, der er i særklasse, men også vandscooterens design og komfort, der er sammensat til perfektion. Sea-Doo har med RXT skabt en vandscooter, der har et skarpt ydre uden at dette konflikter med komforten. På den måde får du med denne model en ergonomisk vandscooter, der har plads til intet mindre end tre passagerer.

 

Sea-Doo blev lanceret i 1968, og siden dengang har de lanceret flere eksklusive vandscootere, der har bragt mindeværdige oplevelser til hele familien. Sea-Doo har altså mere end 50 år i branchen, så med en investering fra Sea-Doo er du garanteret et produkt, der lever op til både stabilitet, kvalitet og komfort.

 

 

Sea-Doo jetski - Se alle modellerne her

 

 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV