Sea-Doo Vandscooter

Sea-Doo vandscooter

Hvis du er til fart over feltet, men samtidig har et godt øje til naturen, kan du med fordel investere i en vandscooter fra Sea-Doo. Sea-Doo producerer eminente både, der kan opfylde dit behov for aktion og give storslåede maritime oplever – for hele familien.

 

TJEK DE NYE 2021 MODELLER UD HER

Bestil inden d. 30. september og sikre dig en vandscooter til sommeren 2021 - vi løb tør denne sommer!

Vil du vide mere om de nye modeller eller vil have rådgivning om, hvilken model der passer til dit behov?

Så ring på 70 200 600 - vi står klar til, at hjælpe, så du træffer den rigtige beslutning

Sea-Doo vandscooter 2021 line-up:

PERFORMANCE TOURING RECREATION
     
REC LITE TOW SPORTS SPORT FISHING

- Du kan finde mere om de nye modeller på dansk d. 11. Oktober HER 
(Men husk at forudbestille inden 30. September, hvis du vil sikre dig en Sea-Doo i 2021)

En vandscooter efter dit behov

Sejlere har individuelle behov, og dette har Sea-Doo absolut øje for. Af netop den årsag har de designet et udvalg af innovative og funktionelle jetski, der kan imødekomme alle mulige ønsker. Det betyder, at du kan finde en model fra Sea-Doo, der kan indfri dine ønsker, uanset om du påtænker at bruge vandscooteren til tubing og trække vandski, eller om du vil bruge vandscooteren til hyggelige stunder sammen med familien eller vennerne.

 

Visionen for Sea-Doo er at skabe produkter, der kan give fart, spænding og sjov på vandet, men også sikkerheden skal være i orden. Således er alle SeaDoos nyere vandscootere i dag fremstillet med et intelligent bremsesystem, iBR®, der forøger sikkerheden på vandet, men samtidig gør det nemmere for sejleren at kunne ligge til f.eks. i en havn. Alle Sea-Doos vandscootere er desuden udstyret med et lukket kølevandssystem, hvilket holder rusten væk fra motoren og dermed forlænger bådens levetid.

 

2020 Watercraft Accessories
2020 Vandscooter udstyrskatalog 2020 Sea-Doo Bruchure

 

Stærk motor og god komfort - få begge dele

Er du på udkig efter en vandscooter med en kraftig motor, som du kan fræse rundt på i flere timer? Så kan du med fordel kigge nærmere på modellen Performance RXT fra Sea-Doo, der er udstyret med en stærk og kraftfuld Rotax motor, der gør vandscooteren absolut overlegen på vandet. Det er dog ikke blot motoren, der er i særklasse, men også vandscooterens design og komfort, der er sammensat til perfektion. Sea-Doo har med RXT skabt en vandscooter, der har et skarpt ydre uden at dette konflikter med komforten. På den måde får du med denne model en ergonomisk vandscooter, der har plads til intet mindre end tre passagerer.

 

Sea-Doo blev lanceret i 1968, og siden dengang har de lanceret flere eksklusive vandscootere, der har bragt mindeværdige oplevelser til hele familien. Sea-Doo har altså mere end 50 år i branchen, så med en investering fra Sea-Doo er du garanteret et produkt, der lever op til både stabilitet, kvalitet og komfort.

 

 

Sea-Doo jetski - Se alle modellerne her