Sea-Doo Vandscooter

Sea-Doo vandscooter

Uanset hvilken Sea-Doo vandscooter model du vælger at gå efter, er du sikker på at elske den værdi din Sea-Doo maskine leverer. Med eksklusive funktioner som IBR - verdens første bremse på en båd - og en standard ”Learning Key” på alle modeller, giver en Sea-Doo dig ro i sindet. Uanset hvilken model du vælger, vil du kunne nyde den i de kommende år. Uanset om du søger en sjov mindeværdig oplevelse for hele familien, en vandscooter til tubing eller anden "trækkesport", eller en med power og ydeevne, så har vi dig dækket ind.

Kontakt os

Kontakt Jet-Trade i dag og hør mere om vores produkter. Ring til os på telefon 70 200 600 eller send en mail til info@jettrade.dk.

Sea-Doo 2017 line-up 


{{amount}}

Sea-Doo kataloger


2017 Watercraft Lineup

 


2017 Watercraft Accessories


Bedste benzinøkonomi 

Sea-Doo’s RXT vandscooter blev i 2008 testet til 32 % bedre benzinøkonomi end Kawasaki Ultra 250X og 22 % bedre end Yamaha FX SHO. Selv topklassen Sea-Doo RXT-X har også bedre benzinøkonomi end de nævnte vandscootere, samtidigt med mere power. Mere power + bedre brændstoføkonomi = 100 % mere sjov på vandet.

Motorer der er 3-stjernet certificerede

Sea-Doo annoncerede i 2008, at alle Rotax motorerne opfylder de strenge krav for at blive 3-stjernet certificeret; ” Ultra low engine emmision”. Det, kombineret med, at motoren har opnået historiske hestekræfter gør det let at forstå, hvorfor Rotax 4-tec motorer bliver ved med at efterlade konkurrenterne bag sig.

Lukket kølesystem

Industriens eneste lukkede kølevandssystem er standard på alle Sea-Doo’s både. I modsætning til et åbent kølevandssystem, som driver saltvandet direkte ind i motoren, bruger Sea-Doo’s lukkede kølevandssystem, kølervæske til at bringe motoren til den ideelle temperatur, ligesom en køler på en bil. Et lukket kølevandssystem holder altså rusten væk fra motoren.

 

Hvilket gør at I kan have glæde af jeres vandscooter i mange år!

 

Sea-Doo Vandscooter

Med bremser

Uanset hvilken vandscooter model du vælger at gå efter, er du sikker på at elske den værdi din Sea-Doo maskine leverer. Med eksklusive funktioner som IBR - verdens første bremse på en båd - og en standard Learning Key på alle modeller, giver dig ro i sindet. Uanset hvilken model du vælger, vil du kunne nyde den i de kommende år. 

 

”Sea-Doo leave every other watercraft behind".