Sea-Doo Vandscooter

Sea-Doo vandscooter

Uanset hvilken Sea-Doo vandscooter du vælger, bliver drømmen om familiesjov på vandet en realitet. Med eksklusive funktioner som IBR - verdens første bremse på en båd - og en standard ”Learning Key” (begrænset hastighed) på alle modeller, giver en Sea-Doo dig ro i sindet. Uanset om du søger en sjov mindeværdig oplevelse for hele familien, en vandscooter til tubing eller wakeboard/vandski, eller en med power og ydeevne, så har vi en Sea-Doo, der passer netop til dit behov.

Sea-Doo 2019 line-up 


{{amount}}

2018 vandscooter lineup

Sea-Doo kataloger

2019 Watercraft Lineup
2019 Watercraft Lineup

 

2019 Watercraft Accessories
2019 Watercraft Accessories


Bedste benzinøkonomi 

Sea-Doo’s RXT vandscooter blev i 2008 testet til 32 % bedre benzinøkonomi end Kawasaki Ultra 250X og 22 % bedre end Yamaha FX SHO. Selv topklassen Sea-Doo RXT-X har også bedre benzinøkonomi end de nævnte vandscootere, samtidigt med mere power. Mere power + bedre brændstoføkonomi = 100 % mere sjov på vandet.

Motorer der er 3-stjernet certificerede

Sea-Doo annoncerede i 2008, at alle Rotax motorerne opfylder de strenge krav for at blive 3-stjernet certificeret; ” Ultra low engine emmision”. Det, kombineret med, at motoren har opnået historiske hestekræfter gør det let at forstå, hvorfor Rotax 4-tec motorer bliver ved med at efterlade konkurrenterne bag sig.

Lukket kølesystem

Industriens eneste lukkede kølevandssystem er standard på alle Sea-Doo’s både. I modsætning til et åbent kølevandssystem, som driver saltvandet direkte ind i motoren, bruger Sea-Doo’s lukkede kølevandssystem, kølervæske til at bringe motoren til den ideelle temperatur, ligesom en køler på en bil. Et lukket kølevandssystem holder altså rusten væk fra motoren.

 

Hvilket gør, at I kan have glæde af jeres vandscooter i mange år!

Med bremser

Anerkendt af U.S. Coast Guard for at forbedre sikkerheden på vandet siden 2009 og nu med 3 generations bremse, Sea-Doo's eksklusive bremsesystem, gør at din vandscooter stopper 48 meter tidligere end en vandscooter uden bremser. Med begge hænder på styret, kan du vælge fremad, neutral og bak, det giver en stabil, ubekymret mønøvre, når du feks skal ligge til kaj.

 

”Sea-Doo leave every other watercraft behind".

 

 

Kontakt os

Kontakt Jet-Trade i dag og hør mere om vores vandscootere. Ring til os på telefon 70 200 600 eller send en mail til info@jettrade.dk.