Can-Am ATV

Can-Am ATV - all terrain vehicles 

Enhver Can-Am ATV crosser er en perfekt afstemt kombination af markedsledende præstationer, præcisionsstyring og god komfort. Den rå ydeevne får du med en Can-Am ATV fra Renegade serien. Er du til luksus skal du kigge på Outlander MAX serien. Uanset om du er til en offroad tur i naturen, konkurrence med andre entusiaster eller som arbejdsredskab, så kan du finde en ATV, der dækker dine behov.

 

Can-Am ATV

Hør mere om vores Can-AM ATV'er til salg

Vi står altid klar med rådgivning omkring valget af maskine. Kontakt os på telefon 70 200 600 eller via mail på info@jettrade.dk.

Vores forskellige modeller


{{amount}}

Can-Am Off-Road kataloger


2017 Off-Road Lineup
 


2017 Off-Road PAC

 

 

 

 

 

Bredt udvalg 

Hos Jet-Trade finder du således et bredt udvalg af Can-Am ATV'er - både brugte og nye modeller til fornuftige priser. Vi er sikre på, vi kan finde den ATV maskine, der passer til dine behov! Høj kvalitet til den rigtige pris. CAN-AM er den mest solgte ATV'er i Sverige og nummer to i Finland og Rusland.

 

Nye og brugte CAN-AM ATV'er til salg

ATV til salg

På udkig efter en ny og billig ATV? Vi fører hele deres modelprogram, så der er en maskine til ethvert ønske og behov, uanset om I er på udkig efter luksus, rå performance eller en crosser til konkurrencer. Vi har både nye, brugte og billige ATV’er til salg.

En del af Bombardier Recreational Products

Can-Am er en del af BRP - Bombardier Recreational Products -, som har produceret vandscootere, ATV’er m.m. siden starten af 1990’erne. BRP er en af verdens førende producenter og leverandører af motoriserede rekreative køretøjer, samt powersports-motorer. Deres maskiner bliver solgt i mere end 100 lande verden over.

Kontakt os og hør mere

Vi hælper dig gerne med at finde den rigtige maskine. Kontakt os i dag og hør mere.