Performance

Sea-Doo - verdens mest solgte vandscooter.

Der findes en vandscooter til enhver type sejler. Uanset om du nyder at sejle fra ø til ø, finder udfordringen i store bølger, langsomt krydser bugten, får dit adrenalinsus stillet efter en vandski-line, så finder du en Sea-Doo i det nye 2019 Lineup. Leder du efter den ultimative vandscooter (jetski - kært barn har mange navne) så er du kommet det helt rette sted. I performance segmentet finder du RXP-X, RXT-X samt GTR.
 

Sea-Doo startede en revolution med introduktionen af Sea-Doo i 1968. Siden da har Sea-Doo skabt den første tre-personers vandscooter, den første vandbremse, den billigeste vandscooter på markede SPARK og mange andre innovative produkter. På 50 års jubilæum starter en ny revolution: Introduktionen af NEXT-GENERATION 2018 Sea-Doo, omdefinering af vandscootere hidtil set med det innovative, stabile og alsidige platform nogensinde - klar til episke eventyr. 
 iBR (intelligent bremse og bak)
Stans hurtigere og parker uden besvær.
Stands op til 48 meter hurtigere med Sea-Doo's anden generationsbremse. 

D.E.S.S nøgle (med 2 hastigheder)
Specialkodet nøgle som kun passer til din vandscooter. Virker som effektiv tyveribeskyttelse og nøglen kan kodes til nybegyndere, således hastigheden er begrænset.

Allerede i 2008, annoncerede SeaDoo, at alle Rotax motorerne opfylder de strenge krav for at blive 3 stjernet certificeret, "ultra low emmision". Det kombineret med at motoren har opnået historiske hestekræfter er det let at forstå, hvorfor Rotax 4-tec motorer bliver ved med at efterlade de andre vandscootere bag sig.

"Sea-Doo leave every other watercraft behind"