Luxury

Leder du efter luksus vandscooteren, så er du kommet det helt rette sted. I Luxury segmentet finder du GTX Ltd 300. Sejl til din favorit destination med comfort og stil. Comfort i form af ergonomiske sæder, stor svømmeplatform og forbedret stabilitet, så du kan blive ombord hele dagen. Stil i form af klassisk farvalg, Bluetooth Audio system og den model med mest udstyr. 

Med det eksklusive Intelligent bremse og bak (iBR) system, kan du nu stoppe op til 48 m tidligere end andre vandscootere. Sea-Doo's håndtag, giver mere hvile til håndfladen, alt sammen med til at give mere komfort. Sea-Doo vandscooteren starter i neutral, som betyder bedre manøvredygtighed pga. denne innvovative tekonologi, (Intelligent Throttle Control- iTC) 

 

 
Sea-Doo har som den eneste i industrien lukket kølevandsystem, som bruger kølervæske til at holde motor i den ideelle temperatur.
BRP (Bombardier) repræsentere den seneste nytænkning i branchen både når det gælder Sea-Doo, Can-Am ATV, Maverick og Traxter UTV og Spyder Roadster.

Kender du forskellen på en vandscooter og en jetski? Jetski er et en-personers fartøj som man står på. Vandscooteren er en kategori C båd man sidder i med plads til 3 personer. Vandscootere er lovlige i de danske farvande.