Recreation

FULL-SIZE VALUE - FULL-SIZE FUN

 

Dine penge når længere på vandet end du troede var muligt. Alsidige funktioner og plads til 3. Mere opbevaring. Tæt på 30% bedre benzinøkonomi end noget andet i denne kategori. De er perfekt til alt fra en kort tur i bugten til en hel dag med familie sjov. 

Alle SeaDoo vandscootere har lukket kølevandssystem, så der ikke kommer saltvand i motoren. GTI er god til at trække vandski, wakeboard og tuber. GTI bruger 44% mindre brændstof i forhold til Sea-Doo's motorer med de største motorer. GTI tilbyder b.la. Sea-Doo learning key, nøgle med nedsat fart. 15 funktion digital information center. O.P.A.S styrefinder så båden kan dreje selvom motoren ikke kører.

Did you know? SeaDoo jetski, vandscooter eller jetbåd, lige meget hvad du kalder det, så er Sea-Doo det fortrukne mærke i verden. Now you DOO!


#1 VANDSCOOTER I VERDEN

BRP's Sea-Doo levere altid den spænding og begrejsning som gør at bekymringsløse sommerdage bliver til uforglemmelige oplevelser. Om det er familien der skal more sig hele weekeden, eller vennerne som tilbringer uendelige timer på wakeboard eller man er til race - uanset så får du fantastisk dag, når det er på en Sea-Doo vandscooter.

BEDSTE INNOVATION
med en lang liste af banebrydende innovationer; bremse, fjedringssystem, Icontrol teknologi.

BILLIGSTE 
med Sea-Doo Spark.

BEDSTE YDELSEN
Det bedste vægt/ydelse forhold.

BEDSTE KONTROL
med advanceret ergonomisk og intuitv bremse.

BEDSTE KOMFORT 
med branchens mest eksklusive affjedringsystem.

BEDSTE BRÆNDSTOFØKONOMI
med den lette og sjove Spark.

BEDSTE ANERKENDELSE

med at være det eneste mærke som har fået anerkendelse fra US Coast Guards for at have forbedret bådsikkerheden.

BEDSTE SEJLOPLEVELSE PÅ VANDET