Spark

Lever du i drømmen om skønne dage på vandet, nu er det nemmere end nogenside før. 

 

Sea-Doo startede en revolution med introduktionen af Sea-Doo i 1968. Siden da har Sea-Doo skabt den første tre-personers vandscooter, den første vandbremse, den billigeste vandscooter på markedet nemlig SPARK


Sea-Doo Spark modellen koster op til 40% mindre end sin nærmeste konkurrencedygtige model, og er den mest brændstoføkonomiske i industrien. Sea-Doo Spark vandscooteren er kompakt, designet med en helt ny Exoskel™ arkitektur, der består af et letvægts holdbar Polytec™ materiale, hvilket gør den let at manøvrere og ekstremt legesyg. Dens lette vægt gør den også nemt at trække. Prøv den og du er overbevist.

Sea-Doo Spark vandscootere er en fornøjelse at sejle takket være dens power-to-rate ratio på op til 50% bedre end den nærmeste konkurrencedygtige model. Der er en til ethvert behov du skal blot vælge: 2UP eller 3UP (siddeplads), valg af motor pakker (60/90hk), med eller uden iBR ™ (Intelligent Brake & Reverse), med eller uden Convenience pakke og til sidst vælg imellem fem farver. Derudover findes et væld af tilbehør og 20 pulserende Attitude Grafik kits der kan tilføjes, alle designet til at forbedre din familietid på vandet. 


Alle Sea-Doo's vandscootere har bremse på i dag. (Undtaget Spark 60hk) Fordelen ved bremse er:

- mere sikkerhed på vandet

- let at ligge til i havnen

- vandscooteren starter i neutral, så du har fuld kontrol fra start.

Sea-Doo Spark vandscootere indeholder den nye Rotax ® 900 ACE™ motor, en banebrydende teknologi, der gør den til den mest kompakte motor på markedet i dag. Sea-Doo Spark er den biligste vandscooter på markedet, kompakt maskine som er let at trække, og den bærer med sig den brancheførende DNA, der gør det til en Sea-Doo vandscooter.