DS Serie

Can-Am DS 450 bliver leveret med alt hvad du har brug for til at køre konkurrence. Støddæmpere, dæk og hjul er designet til at yde maksimalt for at bringe dig i front. DS 450 er markedsledende i sit segment og er en sports quad ud over det sædvanlige. Aluminiumsstel og en hul bagaksel er med til at holde vægten ned og performancen i top.

Can-Am DS 250 er for personer fra 14 år og op. Det er en sports ATV med race indlejret i sit DNA. Den energiske 250 cc væskekølede motor yder alle de kræfter du har brug for. Samtidig er sikkerheden i top med øget kontrol og skivebremser bag.


Can-Am DS 70 og 90 er ATV'er for børn og unge. De er udstyret med standard sikkerhedsforanstaltninger og udstyr, så du kan være helt sikker på at dit barn er beskyttet maksimalt på ATV'en. Det er ATV'er hvor dit barn ikke skal bekymre sig om gearskift eller andet der fjerner fokus fra at køre derudaf. Samtidig er modellerne udstyrt med CVT gearkasse, så det er muligt at bakke ATV'en uden at skulle af og skubbe. Kort sagt sport, komfort og sikkerhed i samme ATV. Can-Am DS 70 kan køres af børn fra 6 år og op. Can-Am DS 90 kan køres af børn fra 10 år og op.